Onze Producten

Vranken B.V. levert aan de professionele verwerker een totaalaanbod van kitten, lijmen, purschuimen, isolatiematerialen, dichtingsbanden, tapes, folies, glaslatten, aluminium profielen, volrubbers, beglazingsblokjes, kitpistolen en gereedschappen.

Sinds jaar en dag leveren wij hoogwaardige producten onder ons private label TechnoSeal. Daarnaast zijn wij leverancier van o.a. GE Momentive, Tremco Illbruck, Den Braven Sealants, Hercuseal, Bostik, Otto Chemie, Sika en Soudal. Als excellent dealer van Duco Ventilation & Sun Control beschikt Vranken B.V. over een compleet aanbod voor een energiezuinig en comfortabel binnenklimaat. De Duco ventilatieroosters en Duco ventilatiesystemen kunnen wij uit voorraad leveren. 

Aan de linkerzijde vindt u een indeling van onze producten die zijn onderverdeeld in verschillende productgroepen. Om meer specifieke informatie op te vragen kunt u een keuze maken binnen de productgroep en vervolgens het productblad raadplegen. Natuurlijk staan onze specialisten in binnen- en buitendienst u ook graag persoonlijk te woord. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.


Wij zijn o.a. dealer van:

     
                                                otto


   den braven                     

 

                      Sika                          TechnoSeal
TechnoSeal "hecht aan kwaliteit"  Dichtingsbanden voor elke toepassing Kit en Purpistolen 

Vranken B.V.
Dichtingsproducten

Gewandeweg 13-15
Postbus 1045
6160 BA Geleen

t. +31 (0)46 475 18 56
f. +31 (0)46 475 23 40

e.  info@vranken.nl


algemene voorwaarden
privacyverklaring

Onze nieuwsbrief

meld u hier aan!
Aanmelden